We zijn online!

Gepubliceerd op 1 april 2020 om 08:30

Yes! We hebben het eindelijk veur elkaar. Met ingang van vandaag is www.peelenmaasveurelkaar.nl officieel online. Isabelle Vaessen en Vera Feltges heten je graag van harte welkom! 

 

"Hoewel we de lancering een stuk feestelijker en uitgebreider hadden gepland, hebben we dit vanwege de huidige coronacrisis aangepast. Door het massaal annuleren van evenementen en sportactiviteiten bleef onze mailbox behoorlijk leeg. Ook geplande interviews zijn vanwege gezondheidsredenen uitgesteld. Heel erg begrijpelijk. Na goed overleg hebben we besloten om de website toch te lanceren, hetzij in een bescheiden vorm", laat Vera weten. "Toch zien we het vooral positief. Nu kunnen we langzaam in ons nieuwe initiatief groeien", vult Isabelle aan. "Want ons enthousiasme is onverminderd groot. We hadden niet kunnen bedenken dat onze gekozen naam Peel en Maas veur elkaar zo'n totaal andere betekenis zou krijgen in de aanloop naar onze lancering. In een tijd dat 'er voor elkaar zijn' een hele nieuwe dimensie heeft gekregen door de coronacrisis, komt deze website in onze ogen dan ook nóg meer als geroepen. Want naast dat we jou als lezer via dit platform graag de alledaagse verhalen vertellen, bieden we uiteraard juist nu ook dat uitgebreide podium aan alle hartverwarmende initiatieven die in deze tijd in het leven worden geroepen.”

Wie zijn of haar verhaal kwijt wil, tips heeft, selfies/foto’s van de thuisquarantaine, favoriete plekje wil delen of net die ene persoon in het zonnetje wil zetten die in deze crisistijd zich (vrijwillig) inzet voor een ander, kan ons gewoon bereiken via info@peelenmaasveurelkaar.nl

"In de tussentijd werken wij achter de schermen hard verder aan nieuwe content voor dit spiksplinternieuwe platform. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste content ? Like ons op Facebook en Instagram via onderstaande buttons en dan zie je ons snel weer!"

Reactie plaatsen

Reacties

Annie reinders van Loon
een jaar geleden

ik ben benieuwd, succes verder met de site.


 »