Ondernemers centrum Panningen starten gratis bezorgservice

Gepubliceerd op 2 april 2020 om 17:45

Voor mensen die vanwege de coronamaatregelen thuis moeten of willen blijven, zijn de ondernemers van het centrum Panningen een gratis thuisbezorgservice gestart: Panningen bij je thuis. Zes dagen in de week kunnen klanten hun aankopen aan huis laten bezorgen.

Deze bezorgservice is een samenwerking tussen de winkeliers en het Centrum Management Panningen. De spelregels van ‘Panningen bij je thuis’ zijn eenvoudig. De klant bestelt met een minimale bestelwaarde van 15 euro en betaalt rechtstreeks bij de winkelier. De winkelier bezorgt de bestelling vervolgens op een centraal punt. Van maandag tot en met zaterdag zorgen twee bezorgers ervoor dat de bestelde producten vanaf 15.30 uur gratis thuis worden geleverd.

Niet alle producten via ‘Panningen bij je thuis’ worden bezorgd. Supermarkten hebben een eigen bezorgdienst, voor bereide etenswaren gelden strenge hygiëne-eisen en te grote producten passen helaas niet in de auto's waarmee bezorgd wordt. Producten die via ‘Panningen bij je thuis’ worden besteld, kunnen niet worden geretourneerd. Klanten die toch een product terug willen brengen, dienen dit met de winkelier zelf af te handelen. Meer informatie over deze gratis bezorgservice is te vinden via www.panningenbijjethuis.nl.

 

Foto: Producten uit het centrum van Panningen worden keurig verpakt aan huis afgeleverd. (Foto: PXhere.com)


«   »