Selectie Peelpush D1 seizoen 2020/2021 krijgt vorm

Gepubliceerd op 20 april 2020 om 17:49

MEIJEL | Nu de competitie op een opmerkelijke manier zijn einde heeft gekregen en het besluit is genomen dat de competitie niet wordt uitgespeeld, is het duidelijk dat Peelpush Dames 1 het komende seizoen wederom in de eredivisie uitkomt. De club kan met gepaste trots melden dat het samenstellen van het team voor komende seizoen gestaag vordert.

De opengevallen plaatsen door het stoppen van Claire Crijns, Suzanne Cartigny en Eke Denessen worden aangevuld met een aantal nieuwe speelsters.

Maartje van Gestel (24) komt het team als spelverdeelster versterken. Na een periode bij Peelpush Dames 2 heeft ze vervolgens bij VC Weert en Volley Tilburg gespeeld.

Ook Annette ter Hedde (26) keert terug. Annette speelde eerder bij VC Weert, Peelpush en Datovoc Tongeren en zal als middenspeelster het team versterken.

Nog een terugkerende speelster is Laura de Jong. Na een periode in België (Amigos Zoersel) en bij Sliedrecht Sport keert Laura (25) terug als passer-loopster en mag ze weer met haar zusje Anouk samenspelen.

Fijn dat deze speelsters na een periode van afwezigheid de keuze voor Peelpush weer maken. 

Tenslotte heeft Imke Blokland (24) gekozen om als middenspeelster de Peelpush-kleuren te gaan verdedigen. Imke heeft onder andere bij Stravoc, VC Weert en VC Velden gespeeld.

Peelpush wenst alle nieuwe speelsters: welkom (terug)!

 

Met de blijvende speelsters Lieke Oomen (spelverdeelster), Manouk Hermans (midden), Celine Keijsers (diagonaal), Lotte van der Horst en Jody Selten (passer-loper), Emma Jenneskens en Anouk de Jong (libero) staat er nu een team waarmee Peelpush vol vertrouwen de nieuwe competitie ingaat. Volgens plan start de competitie op 3 oktober. Uiteraard onder voorbehoud van de maatregelen om het Corona virus te bestrijden.

 Een hardnekkige voetblessure weerhoudt Laura Bock voorlopig om het volleybal actief te hervatten maar ze zal wel bij het team betrokken blijven. Tenslotte is de club ook verheugd om te melden dat Ivo Saes als tweede data scout het team komt ondersteunen. Ivo zal bij de uitwedstrijden de scouting verzorgen.

 

Foto Wim Simons


«   »