Museum Peel en Maas zoekt kandidaten voor quiz

Gepubliceerd op 13 augustus 2020 om 16:46

HELDEN I  Museum Peel en Maas zoekt kandidaten voor een quiz met vragen over Peel en Maas. Ben jij achttien jaar of ouder, denk je alles te weten over Peel en Maas en houd je van een leuke uitdaging? Geef je dan snel op met je partner, vriend, vriendin of collega! Vragen over nieuws, sport, cultuur en geschiedenis komen aan bod in de quiz ´Het geheugen van Peel en Maas´. Aanmelden kan tot 1 september. Locatie is Museum Peel en Maas in Helden. De uitzendingen worden in het najaar uitgezonden op Omroep P&M.

Wie vond de gouden Peelhelm? Wat zijn de kleuren van vlag van de voormalige gemeente Helden? Hoe heet de voetbalclub van Maasbree? Wanneer begon de industrialisatie van Peel en Maas? Wat is de naam van de burgemeester van Peel en Maas? Vragen over nieuws, sport, cultuur en geschiedenis komen aan bod in de quiz ´Het geheugen van Peel en Maas´. Museum Peel en Maas en Omroep P&M zijn op zoek naar kandidaten voor dit tv-programma. Ben jij de ultieme Peel en Maas kenner? Teams van twee personen nemen het elke aflevering tegen elkaar op. Het winnende team wint een arrangement van het museum.

Opgeven
De opnames van het programma vinden plaats op maandag 14 september en dinsdag 15 september in de avonduren. Bij het opnemen worden alle geldende coronamaatregelen in acht genomen. Zo komt er een plexiglas schermen tussen de teams te hangen en zijn er genoeg desinfecterende middelen aanwezig. De locatie van opnemen is Museum Peel en Maas, in gemeenschapscentrum Kerkeböske in Helden. Ben je 18 jaar of ouder? Geef je dan samen met je partner, vriend, vriendin of collega op voor de quiz door een mail te sturen naar quiz@omroeppenm.nl. Aanmelden kan tot 1 september. De uitzendingen worden in het najaar uitgezonden op Omroep P&M.

Museum Peel en Maas
Vanaf zondag 16 augustus tot en met zondag 1 november is Museum Peel en Maas weer vijf dagen per week geopend. Na de succesvolle heropening in de maand juli, wil het museum meer mensen de kans bieden een bezoek te brengen. Het coronaprotocol is nog steeds van kracht, maar reserveren is niet meer verplicht. Het museum is geopend van woensdag tot en met zondag van 13.00 – 17.00 uur.

 

Foto-onderschrift: In samenwerking met Omroep P&M organiseert het museum in september de quiz 'Het geheugen van Peel en Maas' (foto: Geert Wijnands) 


«   »