Nieuwe bestemming Niens Maasbree: De Vermaekerij

Gepubliceerd op 1 september 2020 om 11:01

MAASBREE | Niens Maasbree krijgt na een tijd van leegstand een nieuwe invulling dankzij een samenwerkingsverband tussen vier ondernemers uit Peel en Maas. In het voorjaar van 2021 zal het karakteristieke pand de deuren openen als De Vermaekerij.

 

Ondernemers Rudy Gommans, Frank van Meegen, Willie Martens en John Theeuwen slaan hiervoor als initiatiefnemers de handen in elkaar. De Vermaekerij wordt een nieuwe horecazaak waar smaak en vermaek hand in hand gaan. De zaak gaat voortborduren op de huidige horecabehoefte. Gommans en Van Meegen hebben met hun horecaondernemingen De Heere van Meijel en De Zoes al laten zien over goed ondernemerschap en visie te beschikken bij het bedenken van vernieuwende horecaconcepten. Ze zien hiervoor ook ruimte en kansen in Maasbree. In Martens en Theeuwen van marketingbureau INOVA vinden ze de ideale partners om het karakteristieke pand op de hoek Dorpstraat/Baarlosestraat nieuw leven in te blazen met een combinatie van goed eten, genieten, beleving en vermaak. Een nieuw foodcourt gaat daarbij het hart van de zaak vormen met daaromheen allerlei mogelijkheden voor spel en ontspanning. Zo zal in ieder geval de bowlingbaan als vanouds terugkeren als één van de vele vermaekerijen. Het wordt een plek voor iedereen.

Omdat de nieuwe initiatiefnemers begrijpen hoezeer het pand Niens is verbonden met Maasbree, zijn er ideeën om het dorp letterlijk mee te laten bouwen aan De Vermaekerij. De plannen voor de exploitatie worden daarom de komende tijd samen met Maasbree verder gevormd. Tijdens het event ‘Bree bouwt mee’, dat later dit jaar plaatsvindt, krijgen de inwoners nog een keer de gelegenheid om afscheid te nemen van het oude Niens.


«   »