Maasbreese 'Laup nao de pômp' organiseert gezinsactiviteit tijdens kerst

Gepubliceerd op 17 december 2020 om 15:47

MAASBREE | De organisatie van de Britse Dörpskwis ‘Laup nao de pômp’ kan niet stilzitten. Na het moeten cancelen van eerdere activiteiten wilden ze aan het einde van dit bizarre jaar toch nog iets organiseren, in de hoop in 2021 toch écht die eerste Britse Dörpskwis te kunnen presenteren. Daarom volgt op derde Kerstdag, zondag 27 december 2020: Laup nao de Körsdaag! Een activiteit voor iedereen: jong, oud, uit Maasbree of daarbuiten, gezinnen of vrienden.

Op zondag 27 december kan er gratis deelgenomen worden aan een puzzelwandeling in en rondom Maasbree. Gedurende de wandeling van een kleine 5 kilometer (fietsen mag ook) komen deelnemers verschillende vragen, puzzels en opdrachten tegen. Sommige voor de al wat wijzere wandelaars, andere speciaal voor de kids.

Meedoen?
Je hoeft je niet aan te melden om mee te kunnen doen. Houd wel rekening met de volgende tips en aanwijzingen:
• Starten kan alleen tussen 10.00u en 15.00u
• Uiterlijk om 10.00u zal de route op de website www.lndp.nl geplaatst worden
• Je kunt overal op de route starten, zolang je maar de juiste richting volgt, zo voorkomen we dat deelnemers elkaar tegen komen
• Neem pen en papier mee
• Zorg voor een telefoon die QR-codes kan lezen, internettoegang heeft en waarmee je kunt whatsappen.
• Stuur je antwoorden uiterlijk om 22.00u in via het formulier op de website

Uitslag
Via de website en social media van Laup nao de pômp volgt op oudjaarsavond de uitslag en maakt de organisatie de winnaar van Laup nao de Körsdaag bekend waarvoor een prijs te wachten staat. 

Aan deze activiteit kan volledig volgens de momenteel geldende coronamaatregelen deelgenomen worden. Laup nao de pômp vraagt met klem aan alle deelnemers om deze maatregelen na te volgen en rekening te houden met elkaar. Overschrijd niet de toegestane groepsgrootte en geef elkaar de ruimte!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.