Organisatie 'Laup nao de pômp' cancelt kerstpuzzeltocht vanwege coronamaatregelen

Gepubliceerd op 21 december 2020 om 16:31

MAASBREE | De organisatie achter 'Laup nao de Körsdaag', de puzzelwandeltocht die voor zondag 27 in Maasbree op de planning stond, heeft het evenement alsnog moeten cancelen. 

"Na het helaas moeten cancelen van eerdere activiteiten wilden we aan het einde van dit, door corona gedomineerde, jaar toch nog iets organiseren voor Maasbree en omstreken. Een (coronaproof) puzzelwandeltocht voor jong en oud, met inachtneming van de toegestane groepsgrootte, stond volledig in de steigers voor derde Kerstdag, zondag 27 december. Zeer teleurgesteld, maar ook met begrip voor de moeilijke keuzes die de bevoegdheden moeten maken in deze tijden, moeten we helaas mededelen dat ‘Laup nao de Körsdaag!’ geen doorgang kan vinden. Uit navraag bij onze gemeente blijkt dat tot en met 19 januari géén evenementen of activiteiten, dus ook een puzzel- of wandeltocht, georganiseerd mogen worden", laat de stichting weten. 

Vooralsnog staat op 3 april 2021 de ‘Laup nao de pômp’-dorpsquiz gepland. "Wat 2020 ons heeft geleerd is dat we niet in de toekomst kunnen kijken, we houden daarom rekening met alle scenario’s, óók het scenario dat 3 april toch nog te snel zal zijn. Wij blijven de situatie nauwlettend volgen en zullen, zodra er met zekerheid een besluit gemaakt kan worden, iedereen hierover informeren", aldus de organisatie achter het Maasbreese evenement. 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.