Peel en Maas mondkapjes voor het goede doel nog altijd verkrijgbaar

Gepubliceerd op 27 maart 2021 om 12:29

PEEL EN MAAS | Museum Peel en Maas overhandigde onlangs het mondkapje, waarmee je bij aankoop Stichting Leergeld steunt, aan de kunstenaar van atelier Oet de Verf. Voor het ontwerp van de mondkapjes is een uitsnede van een schilderij van Marco gebruikt.

 

Wie het kleurrijke mondkapje aanschaft, siert niet alleen het straatbeeld van Peel en Maas, maar steunt ook nog eens een mooi doel. Van ieder verkocht exemplaar gaat namelijk een gedeelte naar Stichting Leergeld. Deze stichting ondersteunt gezinnen die het financieel zwaar hebben, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een laptop of fiets. Hiermee zorgen ze dat kinderen uit deze gezinnen mee kunnen blijven doen in de maatschappij. Zeker in deze coronatijd worden gezinnen die het toch al niet zo breed hebben vaak extra hard getroffen. Dat zette Museum Peel en Maas, Bibliotheek Maas en Peel aan tot actie in samenwerking met Atelier Oet de Verf. Op het mondkapje staat een print die afkomstig is van een schilderij van een kunstenaar van het atelier. Wie het kleurrijke mondkapje wil ontvangen, kan een mail sturen naar info@museumpeelenmaas.nl of d.tillemans@debibliotheekmaasenpeel.nl. Voor slechts vijf euro heb je je exemplaar al in huis én ondersteun je kinderen uit gezinnen met een financiële achterstand in de maatschappij.

 

Foto-onderschrift:

Tijdens een kleinschalige uitreiking vanwege de coronamaatregelen, kreeg kunstenaar Marco het mondkapje met zijn ontwerp officieel overhandigd. (Foto Museum Peel en Maas)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.