Bevo Hc: Prijsschieten in Kwintsheul

Gepubliceerd op 19 april 2021 om 11:14

PANNINGEN | Herpertz Bevo HC heeft in Kwintsheul de veredelde oefenwedstrijd tegen Quintus met forse cijfers gewonnen. Na een ruststand van 18-10 in Pannings voordeel werd het 35-26. Een goede voorbereiding voor de topper tegen GreenPark Aalsmeer, die Herpertz Bevo Hc komende zaterdag 24 april in eigen huis om 19.00 uur speelt.

Vanaf de eerste minuut gingen de mannen van trainer Jo Smeets geconcentreerd aan het werk. Vele jeugdige talenten zoals Melle van Katwijk kregen speelminuten. Herpertz Bevo HC combineerde naar hartenlust zowel in defensief als in aanvallend opzicht. De ploeg werkte aan het zelfvertrouwen. Je ziet de ploeg groeien naar de absolute topvorm. Een van de sterkste punten van de Panningse ploeg is dat de ploeg niet afhankelijk is van een speler, die veel doelpunten maakt, maar vele spelers weten het net te vinden. Via 10-4 liep de ploeg uit naar een 12-5 voorsprong. Uiteindelijk ging het de rust in met een 18-10 voorsprong. Na rust ging het prijsschieten verder. Tussenstanden als 22-14 en 26-16 spreken voor zich. Aan de 35-26 eindstand in Pannings voordeel viel niets af te dingen.
Herpertz Bevo Hc staat nu derde met 7 punten uit 7 wedstrijden. Met een wedstrijd meer gespeeld staat GreenPark Aalsmeer met 9 punten tweede. Koploper Kermit Lions lijkt met 13 punten uit 13 punten uit 9 wedstrijden een goede bodem gelegd te hebben voor de strijd om het landskampioenschap. Je mag stellen dat Herpertz Bevo Hc nog vijf finales speelt. Herpertz Bevo Hc weet wat haar te doen staat tegen GreenPark Aalsmeer: winnen. Dat wordt een zware opgave, want de vorige wedstrijd thuis werd verloren teg de handballers uit Aalsmeer. Vol zelfvertrouwen wil Herpertz Bevo HC aankomende zaterdag revanche nemen.

Tekst: Mat Nellen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.