Voordeurbloemetje van burgemeester Delissen krijgt vervolg in 2021

Gepubliceerd op 17 mei 2021 om 12:11

Burgemeester Delissen heeft in het eerste kwartaal weer de nodige bloemetjes en felicitaties uitgedeeld namens het college in Peel en Maas aan jubilerende bruidsparen. Onderstaand een samenvatting van de verraste echtparen.

"Je zou het niet zeggen maar het is echt waar! Echtpaar Rijvers-Levels uit Kessel was 17 maart 60 jaar getrouwd. Daar hoort vanzelfsprekend een (voordeur) bloemetje en een praatje bij", aldus burgemeester Delissen op haar facebookpagina.

Begin april ging de 'bloementour' naar Panningen waar ze het echtpaar Beurskens-Gommans feliciteerde met het diamanten huwelijk. Een (voordeur)bloemetje hoort daar natuurlijk bij!

Eveneens in april bracht ze een welverdiend ‘voordeur bloemetje’ bij het diamanten echtpaar Wijnands-Korsten uit Panningen.

Het was in april ook feest in Meijel. Echtpaar Nijssen-Vaes was namelijk 60 jaar getrouwd. Vanzelfsprekend is ook hier een welgemeende felicitatie met ‘voordeur bloemetje’ op zijn plaats. In plaats van samen een kopje koffie drinken, kreeg burgemeester Delissen een ‘gebakje to go’ mee. Helemaal passend bij deze tijd! 

Op de Broekstraat in Maasbree had burgemeester Delissen een zonnige, feestelijke ontmoeting met het echtpaar Bouten-Verhaeg dat maar liefst 65 jaar is getrouwd! Samen hebben ze even stilgestaan bij deze bijzondere mijlpaal.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.