Benauwde zege Herpertz Bevo Hc in Volendam

Gepubliceerd op 16 mei 2021 om 11:51

PANNINGEN | Zaterdag 15 mei heeft Herpertz Bevo HC een benauwde zege op  Kras Volendam behaald. De Volendammers hadden bij rust een 17-15 voorsprong. Met veel bloed, zweet en tranen kon Herpertz Bevo Hc het tij nog keren. De benauwde 33-32 zege houdt de kleine hoop levend om met Kermit Lions om de landstitel te strijden.

 

Voor Herpertz Bevo HC was de opdracht duidelijk. In Volendam winnen en liefst met groot verschil. Dat ging niet van een leien dakje.  De start was goed. De Panningse ploeg nam een 2-0 voorsprong. Vervolgens trok Kras Volendam het initiatief naar zich toe. Aanvallend en defensief liet Herpertz Bevo Hc steken vallen. De ploeg speelde slordig. Slechte passes in aanvallend opzicht en verdedigend liet de ploeg steken vallen. De wil was er wel, maar de ploeg haalde niet het niveau van de wedstrijd tegen Hurry Up. De Volendammers profiteerden van de Panningse malaise. In de 20e minuut leidde Kras Volendam met 11-8. De rust ging in met een 17-15 voorsprong van de thuisclub.

Na rust ging Kras Volendam vrolijk verder met het uitbouwen van hun voorsprong. Acht minuten na rust leidde de thuisclub met 22-17. Herpertz Bevo HC knokte zich terug in de wedstrijd. Op karakter kroop Herpertz Bevo Hc dichterbij. Halverwege de tweede helft kwam de Panningse ploeg langszij (24-24). In de slotfase liet de Panningse ploeg zien, dat de wil om te winnen aanwezig was. Vijf minuten voor tijd leidde de Panningse ploeg met 32-29. Het werd nog erg spannend in de slotminuten. Herpertz Bevo HC won uiteindelijk met 33-32. Niek Jordens was met 11 treffers de topscorer van de Panningse ploeg.

 

Komende zaterdag 22 mei speelt Herpertz Bevo Hc om 20.00 uur thuis tegen Hurry Up. De opdracht is duidelijk: met ruim verschil winnen. Werken aan het doelsaldo en dan maar hopen, dat Kras Volendam de Noord-Hollandse derby tegen GreenPark Aalsmeer wint. Voor meer informatie over de wedstrijd in de livestream zie website www.bevohc.nl.

 

(Tekst: Mat Nellen / Foto: Pixabay)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.