Peelpush Dames 1 klaar voor het volgende seizoen

Gepubliceerd op 27 mei 2021 om 18:25

MEIJEL | VC Peelpush is blij dat het gehele eerste damesteam het komende seizoen intact blijft om - hopelijk weer met publiek in de sporthal 'De Körref' - een volgend jaar in de Eredivisie uit te komen.

Onder leiding van Johan Leenders en zijn staf zullen Lieke Oomen en Maartje van Gestel (spelverdeling), Celine Keijsers en Juul Knapen (diagonaal). Manouk Hermans, Imke Blokland en Anette ter Hedde (midden), Lotte van der Horst, Laura de Jong, Jody Selten en Emma Jenneskens (passer-loper) en Anouk de Jong en Lynn Aerts (libero) ook het komende seizoen de kleuren van VC Peelpush verdedigen.

Johan wordt geassisteerd door Robin van Rijswijck. Karin Mennen blijft de krachttraining verzorgen, William van der Heijden blijft de fysiotherapeut. René Strijbosch zal als team manager blijven fungeren. Arjan Naus verzorgt wederom de data analyse en Peter Schoeber is de commentator bij de live stream.

Al met al een sterk team dat na een welverdiende vakantie medio augustus start met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De competitie 2021-2022 start in het eerste weekend van oktober.

Foto-onderschrift: Peelpush Dames 1


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.