Groot deelnemersveld aan menwedstrijd Peel en Maas

Gepubliceerd op 2 juli 2021 om 13:38

PANNINGEN | Paardensportliefhebbers en in het bijzonder de menners, kunnen zondag 4 juli weer genieten van hun sport. De Menvereniging Peel en Maas organiseert dan in Panningen op de terreinen van het Hippisch Centrum De Vosberg  een grote dressuur en vaardigheidsproeven voor de aangespannen paarden en pony's. 

 

De deelname bestaat uit een enkel-, twee- of vierspan en de belangstelling hiervoor is zeer groot. Voorzitter Eric Steyvers: "Dit is voor vele deelnemers uit het zuiden van het land, Limburg, Brabant en Gelderland,  een selectiewedstrijd voor deelname aan de Nederlandse kampioenschappen die op 17 augustus verreden worden op de Hippiade in Ermelo. De deelnemers zijn erg gebrand hierop. Zeker nu ze weer mogen rijden. Daarnaast hebben we de wedstrijd opengesteld voor alle klassen en aanspanningen." 

 

Maar naast de deelnemers is ook het publiek welkom, al moeten ze zich nog wel aan de 1,5 meter afstand houden.  Het Hippisch Centrum De Vosberg is gelegen aan de Ninnesweg en via de A73 en A67 heel makkelijk bereikbaar.  De organisaties nodigt iedereen uit om eens kennis te maken met deze mooi aangespannen sport.

 

Foto via Edwin Stok (Pixabay)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.