Valerie Joosten keert huiswaarts met Limburgs kampioenschap op zak

Gepubliceerd op 3 augustus 2021 om 10:50

PANNINGEN | Afgelopen weekend stond in teken van de Dressuur Regio Kampioenschappen van Limburg. Deze werd door HSV De Paardenvriend op locatie Manege Vossenkuil te Reuver georganiseerd. Op een mooi verzorgd terrein waren de (verzorg)pony's van PSV Caprilli met hun amazone's zaterdag aan de beurt.

 

En ze keerden huiswaarts met een kampioene! Valerie Joosten wist met Kyran S in de klasse CB de beste proef te laten zien, zo oordeelden beide jury's. Met een gemiddelde van 67,917% wisten ze de 1ste prijs te halen en werden daarmee uitgeroepen tot Regio Kampioen van Limburg in de klasse CB.  Hiermee kwalificeert Valerie zich met Kyran S voor de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo op 21 augustus.

Marith Ghielen wist samen met Mirai S, na een nette constante proef, in de 1ste ring van de klasse DE-B, een mooie 5de prijs te halen. Daarnaast werden weer persoonlijke overwinningen behaald en was er bij de combinaties een mooie groei van het afgelopen seizoen te zien. Al met al een mooie afsluiting van het seizoen!

 

Foto-onderschrift:

Kampioene Valerie Joosten met Kyran S (Foto: Kirsten Voesten)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.