Online ontmoetingsochtend voor werkzoekenden

Gepubliceerd op 18 september 2021 om 10:35

PEEL EN MAAS | Ben jij op zoek naar een baan ? En vind je het fijn om mensen te ontmoeten die ook nieuw werk zoeken en om samen ervaringen te delen? De Bibliotheek Maas en Peel houdt op dinsdag 28 september van 10.00 tot 12.00 uur weer een online netwerkbijeenkomst.

 

Werkzoekenden kunnen deze keer digitaal van gedachten wisselen over hun zoektocht naar werk via een uitzendbureau. Een interessante bijeenkomst waarin je leert hoe uitzendbureaus tegenwoordig niet meer alleen tijdelijke vacatures invullen, maar ook bemiddelen in een vaste baan.


Elkaar helpen

Als werkzoekende verandert er veel in je leven. Daarbij kun je misschien hulp gebruiken. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan. Niet alleen delen we ervaringen, maar ook tips en tricks.

Werken via een uitzendbureau

Wie op zoek is naar werk kan zich aanmelden bij een uitzendbureau. Maar er is veel veranderd op dat gebied. Zo bemiddelt het uitzendbureau niet alleen in tijdelijke vacatures maar ook naar vast werk. En zijn er nog meer mogelijkheden.

Hoe gaat het nu in zijn werk? Vroeger zat in ieder dorp een uitzendbureau en kende je de medewerkers misschien nog persoonlijk. Tegenwoordig zijn bureaus meer gecentraliseerd en worden de meeste zaken online afgehandeld. Een medewerker van Adecco neemt je tijdens de bijeenkomst mee in de tegenwoordige werkwijze van een uitzendbureau en geeft inzicht in hun sollicitatieprocedure.


Aanmelden

Deelname aan de bijeenkomst gratis. Meer informatie of aanmelden: j.vandernaald@debibliotheekmaasenpeel.nl.

De Bibliotheek Maas en Peel organiseert regelmatig netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Digitaal en fysiek, binnen en buiten. Met informatie en onderwerpen die jou inspireren en enthousiasmeren. En waar je mensen ontmoet, nieuwe contacten legt en kennis kunt delen. Hou www.debibliotheekmaasenpeel.nl in de gaten voor meer activiteiten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.