Clubkampioenen bij PSV de Cavaliers Helden

Gepubliceerd op 20 september 2021 om 14:58

HELDEN | Op zaterdag 18 september namen Ilse en Eric Steijvers van PSV De Cavaliers deel aan een menwedstrijd dressuur/vaardigheid te Stramproy. Ilse behaalde in de dressuur klasse B een 1e prijs met Tess en in de vaardigheid klasse L een 1e prijs met Bo. Eric behaalde met Bo en Tess een 1e prijs in de vaardigheid klasse L.
Op zaterdag 18 en zondag 19 september werd er dressuur verreden bij het Keelven te Someren. Op zaterdag behaalde Romee Neefs 2x de 1e prijs in de klasse D-L1 met Kachento. Op zondag behaalde Monique Peeters een 1e prijs in de klasse Z2 met Consciento.
Op zondag 19 Sept. was er een springwedstrijd te Asten en hier wist Janine Maassen een 1e prijs te behalen in de klasse M met Jelena.

Op zondag 19 september werd ook het onderling Clubkampioenschap verreden onder onze leden. In de ochtend was er de dressuur en in de middag het springen en na een goede strijd kwamen de volgende kampioenen uit de bus. Bij de ponies: dressuur kampioen Romee Neefs met Kachento, spring kampioen en allround kampioen Isa Snijkers met Daylight. Bij de paarden: dressuur kampioen Linda Peeters met Q-Music vd witte poort, spring kampioen Emmely van Pol met Quita vd Mespel en allround kampioen Sien Janssen met JoJo


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.