Nevin uit Maasbree Finalist Elite Model Look 2021

Gepubliceerd op 21 september 2021 om 09:00

MAASBREE | Afgelopen weekend vond de Halve Finale van Elite Model Look plaats in WFC Amsterdam waarbij Nevin Zoontjes uit Maasbree is geselecteerd voor de Nationale Finale.

Duizenden enthousiaste modellen in spé hebben zich het afgelopen jaar aan Elite Model Look Nederland gepresenteerd. Na een spannende halve finale in WFC Amsterdam, hèt fashion hart van Nederland zijn 17 finalisten, waarvan 6 jongens en 11 meiden, dit weekend door de jury bekend gemaakt. Zij mogen binnenkort schitteren op de catwalk van de Elite Model Look Nationale Finale.

Halve finale

De halve finale dag bestond uit een  interview door de jury en een fantastische fotoshoot, waarbij de haren werden gestyled door de professionals van Goldwell Benelux. Aan het einde van de middag hebben 11 meiden en 6 jongens, waaronder Nevin, een plek in de nationale finale weten te bemachtigen. Zij zullen de komende week getraind worden tijdens de EML Bootcamp om vervolgens de modellenwereld te kunnen betreden als echte EML-professionals.

Nationale Finale Elite Model Look Nederland

Tijdens de Elite Model Look Nationale Finale strijden de 17 finalisten om een felbegeerde 1e plaats. De mannelijke en vrouwelijke winnaar krijgen een plaats in de grote, internationale finale waar talenten uit maar liefst 40 landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren en kans maken op een internationaal contract bij één van de agency's van Elite World Group.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.