Online inspiratiedag voor werkzoekenden op 13 oktober

Gepubliceerd op 4 oktober 2021 om 10:04

PEEL EN MAAS | Volg je als werkzoekende de ontwikkelingen of ontwikkel je jezelf? Zoek je een baan of heb je een baan die niet meer bevalt? Of wil je graag op zoek naar ander werk? Weet je niet goed hoe of waar te beginnen? Volg dan woensdag 13 oktober 2021 de vierde online inspiratiedag voor werkzoekenden.

Werkzoekenden van alle leeftijden uit Noord- en Midden-Limburg worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze interessante dag. Tijdens workshops en netwerkmomenten ga je met elkaar op een inspirerende en creatieve manier aan de slag met je zoektocht naar een baan. Na deze dag heb je gegarandeerd energie en inspiratie om je droombaan te vinden. De inspiratiedag wordt aangeboden door de Bibliotheek Maas en Peel en mogelijk gemaakt door de gemeente Peel en Maas.

Webinars en droombaanspel
Deze inspiratiedag is geheel online, zelfs het netwerken. Laat je inspireren en train tegelijkertijd je digitale vaardigheden. Je kunt je inschrijven voor een inspirerende webinar over vitale veerkracht in veranderende tijden van de Aanvonk Company, een creatieve webinar van Parkoers volgen waarin jij je eigen loopbaan schrijft, het droombaanspel van JobOn spelen, je eigen buitenactiviteit vorm geven of gezellig netwerken in het netwerkcafé. Jij bent aan zet, waar ga jij voor?

Wanneer?
De inspiratiedag start om 10.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur) en bestaat uit twee dagdelen. Uiterlijk om 17.00 uur is het programma afgelopen.

Info en aanmelden
Meer informatie vind je in de agenda op de website: www.debibliotheekmaasenpeel.nl. Hier kun je je ook aanmelden.

Buiten de inspiratiedag om kun je als werkzoekende ontwikkelingen volgen en jezelf blijven ontwikkelen. De Bibliotheek Maas en Peel en Maas organiseert informele ontmoetingsbijeenkomsten, binnen en buiten. Dit jaar is het centrale thema ‘Wat is jouw uitdaging?’. Deelname is gratis.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.