Laatste kermis van het jaar komend weekend van start

Gepubliceerd op 6 oktober 2021 om 10:08

BERINGE | Van zaterdag 9 tot en met dinsdag 12 oktober is de kermis in Beringe. De attracties en kramen staan op de Kanaalstraat. Op het plein voor de kerk, bij gemeenschapshuis De Wieksjlaag, staat een feesttent.

De kermis is geopend op zaterdag van 16.00 tot 22.30 uur en op zondag, maandag en dinsdag van 14.00 tot 22.30 uur. De attracties die normaal op de kermis in Beringe staan, zijn dit jaar ook van de partij.

Geen QR-code nodig voor de kermis
Nu de 1,5 meter maatregelen is losgelaten, hoeven bezoekers ook bij de kermis geen afstand meer te houden. Het kermisterrein is vrij toegankelijk en bezoekers hebben geen QR-code nodig om de kermis te bezoeken. Wel gelden nog steeds de basisregels, zoals hygiëne en thuis blijven als je klachten hebt.

Horeca
Naast de evenementenvergunning voor de kermis, wordt er ook een evenementenvergunning verleend voor een feesttent bij gemeenschapshuis De Wieksjlaag. Deze tent staat op het plein voor de kerk. Voor toegang in deze tent is wel een QR-code nodig (gevaccineerd, getest of genezen van corona). Bij de horeca vinden geen evenementen plaats. Wel mogen de horecazaken geopend zijn tot 24.00 uur.

Kermissen in Peel en Maas
De kermis in Beringe is de laatste van dit kermisseizoen. Van de tien kermissen in Peel en Maas konden er uiteindelijk zes doorgaan. De gemeente Peel en Maas kwam de kermisexploitanten tegemoet. Voor een plek op de kermis hoeven zij dit jaar geen standgelden te betalen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.