Probleem in afwerking fataal voor Herpertz Bevo Hc

Gepubliceerd op 18 oktober 2021 om 10:44

PANNINGEN | Zaterdag 16 oktober heeft Herbertz Bevo HC tegen het sterke Green Park Aalsmeer een goede indruk gemaakt. De defensie stond als een huis, maar aanvallend liet de ploeg teveel steken vallen, waardoor Green Park Aalsmeer met 32-26 wist te winnen.

Herpertz Bevo Hc begon goed aan de wedstrijd en had in de beginfase zelf lang een voorsprong. Halverwege de eerste helft leidde Herpertz Bevo HC met 9-8.Tussen de 19e minuut hielden beide ploegen elkaar in evenwicht, maar tussen de 19e en 27e minuut liep de thuisclub van 9-9 uit naar 15-10. Herpertz Bevo HC faalde in de afronding. Met 15-11 in Aalsmeers voordeel ging de rust in. De eerste minuten na rust waren voor de thuisclub. Herpertz Bevo HC knokte zich terug in de wedstrijd. De ploeg toonde veerkracht en kroop dichterbij . Van 16-11 werd het in de 39e minuut 18-17. Op dat cruciale moment kon Herpertz Bevo HC niet de verdiende gelijkmaker scoren. Green Park Aalsmeer schakelde een tempo bij. Tussen de 41e minuut en de 56e minuut liep Green Park Aalsmeer uit van 20-17 naar 29-21, omdat Herperzt Bevo HC ondermaats in aanvallend opzicht presteerde. In de slotfase kon Herpertz Bevo HC aan eerherstel werken. Het kwaad was al geschied en een te fors uitgevallen 32-16 was het geval.

Komend weekend komt Herpertz Bevo HC niet voor de competitie in actie, want dan speelt Herpertz Bevo HC voor de Europa Cup in eigen hal tegen AS SGS Rambat Hasron uit Israël. Zaterdag 23 oktober is de eerste wedstrijd om 16.00 uur in de Heuf. De volgende dag is de tweede wedstrijd ook in de Heuf. Dan begint de wedstrijd om 15.00 uur. Europacup Handbal in Panningen, dat is de moeite waard.

Tekst: Mat Nellen 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.