Kermis Baarlo volgend weekend van start

Gepubliceerd op 7 september 2021 om 15:18

Van zaterdag 11 tot en met woensdag 15 september is de kermis in Baarlo. De attracties en kramen staan op de Markt, Baron van Erplaan en Sprunklaan en in de Kasteeltuin. Er worden maatregelen genomen om te zorgen dat iedereen de kermis veilig kan bezoeken. Bij Sjiwa staat weer de jaarlijkse feesttent.

De kermis is geopend op zaterdag van 16.00 tot 22.30 uur en op zondag, maandag, dinsdag en woensdag van 14.00 tot 22.30 uur. De meeste attracties die normaal op de kermis in Baarlo staan, zijn dit jaar ook van de partij.

Afstand houden en toegangscontroles
Iedereen kan de kermis bezoeken zonder corona-toegangsbewijs. Bezoekers moeten 1,5 meter afstand houden, behalve wanneer zij op hetzelfde adres wonen. Dit geldt ook voor mensen die (volledig) gevaccineerd zijn. Het kermisterrein wordt afgezet met hekken en bij de ingangen wordt gecontroleerd, zodat het niet te druk wordt op de kermis. Bezoekers moeten rekening houden met wachttijden op drukke momenten. De organisatie vraagt hiervoor om begrip. De attracties en kramen staan verder uit elkaar, zodat iedereen genoeg afstand kan houden. Verder is de eindtijd aangepast naar 22.30 uur.

Horeca
Naast de evenementenvergunning voor de kermis, wordt er ook een evenementenvergunning verleend voor de jaarlijkse feesttent bij Sjiwa. Voor toegang tot dit evenement gelden aparte regels. Bij de horeca vinden geen evenementen plaats. Wel mogen de horecazaken en de terrassen geopend zijn volgens de geldende coronaregels. Dit betekent zitplaatsen, afstand houden en sluiten om 24.00 uur.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.