15e editie MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi 2020 afgelast

Gepubliceerd op 23 april 2020 om 09:57

In verband met het COVID-19 virus, de genomen maatregelen in de wereld en de gevolgen hiervan wereldwijd, heeft het bestuur van het internationale MVC TOP Onder 12 Toernooi besloten om het toernooi op 29 en 30 augustus niet door te laten gaan.

Deze beslissing is op dinsdagavond 21 april genomen. De maatregelen van het kabinet maken een goede en financieel gezonde organisatie van het toernooi onmogelijk. Ondanks dat er momenteel nog geen afzeggingen waren, zal de komst van deelnemende teams uit Schotland, Engeland, België, Duitsland en Zweden nog heel lang onzeker blijven.

Het is zeer jammer dat we dit jaar niet de beste onder-12 teams van de Europese top in actie zien in Maasbree. Geen Ajax, Chelsea FC, PSV, Borussia Mönchengladbach, AZ, Feyenoord, KRC Genk, VVV-Venlo, Hammarby IF, Vitesse en Aberdeen FC op sportpark "de 3-Sprong". En de grootste teleurstelling zit waarschijnlijk bij de spelers van het MVC'19 regioteam, die het dit jaar niet opnemen tegen de sterren van morgen. Maar de gezondheid van ons allen is op dit moment wereldwijd prioriteit nummer één.

Het bestuur van het MVC TOP Onder 12 Toernooi wil de teams, vrijwilligers, sponsoren en gastgezinnen bedanken voor hun samenwerking tot nu toe. Hopelijk kan de organisatie weer snel aan de slag voor een nieuwe editie van het MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi, op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2021. Ze hopen ook dan weer de toeschouwers in grote getalen te mogen verwelkomen.


«   »