MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi 2021: Een bijzondere editie

Gepubliceerd op 24 april 2021 om 09:00

Ook dit jaar is de organisatie van het MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi erin geslaagd een top deelnemersveld te presenteren van het eenmalige 1daagse MVC TOP Onder 12 Toernooi. Op zaterdag 28 augustus zullen AFC Ajax, VVV-Venlo, Sparta Rotterdam, Feyenoord Rotterdam, PSV Eindhoven, Vitesse Arnhem, AZ Alkmaar, KRC Genk* en MVC'19 deelnemen aan het toernooi in Maasbree.

Doordat het op dit moment nog niet is toegestaan om regionale voetbalactiviteiten te organiseren, zal er ook eenmalig gespeeld gaan worden met een team samengesteld uit spelers van organiserend voetbalclub MVC'19.

Vanuit organisatorische redenen, en doordat het maar een 1daags toernooi betreft, zullen teams dit jaar aantreden in een 8v8 opstelling en zullen de wedstrijden gespeeld worden op kleinere velden. Verder zullen de poorten hoogstwaarschijnlijk gesloten blijven voor publiek en zal de focussen dus ook volledig liggen bij het organiseren van een 'basic' toernooi voor de gehele top van het Nederlandse (en Belgische) voetbal. "Als organisatie beseffen wij dat het op dit moment nog niet toegestaan is om wedstrijden te spelen, maar we gaan er vanuit dat het (jeugd)voetbal in ieder geval in augustus weer enigszins terug is bij het normaal", laat de organisatie weten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.