Kermis in Meijel

Gepubliceerd op 2 september 2021 om 10:17

Van zaterdag 4 tot en met dinsdag 7 september is de kermis in Meijel. De attracties en kramen staan op het Alexanderplein, Alexanderhof, Schoolstraat en Raadhuisplein. Er worden maatregelen genomen om te zorgen dat iedereen de kermis veilig kan bezoeken. Tijdens de kermis vindt er ook een horecaevenement plaats aan de Kerkstraat.

 

De kermis is op zaterdag van 16.00 tot 22.30 uur en op zondag, maandag en dinsdag van 14.00 tot 22.30 uur. De attracties die normaal op de kermis in Meijel staan, zijn dit jaar ook van de partij.

 

Afstand houden en toegangscontroles

Iedereen kan de kermis bezoeken zonder corona-toegangsbewijs. Bezoekers moeten 1,5 meter afstand houden, behalve wanneer zij op hetzelfde adres wonen. Dit geldt ook voor mensen die (volledig) gevaccineerd zijn. Het kermisterrein wordt afgezet met hekken en bij de ingangen wordt gecontroleerd dat het niet te druk wordt op de

kermis. Bezoekers moeten rekening houden met wachttijden op drukke momenten. De organisatie vraagt hiervoor om begrip. De attracties en kramen staan verder uit elkaar, zodat iedereen genoeg afstand kan houden. Verder is dus de eindtijd aangepast naar 22.30 uur.

 

Horeca

Er vindt een horecaevenement plaats bij groepsaccommodatie Peel en Maas aan de Kerkstraat. Voor toegang tot dit evenement gelden aparte regels. Het kermisterrein is opgeschoven om ruimte te maken voor dit evenement. Bij de overige horeca vinden geen evenementen plaats. Wel mogen deze horecazaken en de terrassen geopend zijn volgens de geldende coronaregels. Dit betekent zitplaatsen, afstand houden en sluiten om 24.00 uur.

 

Evenementenvergunningen

Aan het begin van de week van 30 augustus worden de evenementenvergunningen voor de kermis en het horecaevenement aan de Kerkstraat verleend.

 

Kermis in Baarlo

De eerstvolgende kermis die op het programma staat is die in Baarlo, in het weekend na de kermis in Meijel. Het is de intentie om ook die kermis door te laten gaan. Een definitief besluit is nog niet genomen.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.