Herpertz Bevo Hc start met verlies

Gepubliceerd op 14 september 2020 om 09:31

Herpertz Bevo Hc heeft de eerste wedstrijd in de strijd om de landstitel met 23-22 verloren van Greenpark Aalsmeer. Bij de rust stond het 11-11.

 

Beide ploegen hielden elkaar goed in evenwicht. De thuisclub nam steeds een kleine voorsprong, maar Herpertz Bevo Hc kwam steeds sterk terug. Pas na rust nam Herpertz Bevo Hc even een voorsprong. Uiteindelijk trok Aalsmeer aan het langste  eind. Beide ploegen speelden aanvallend slordig. De beide defensies domineerden. Aan Panningse zijde was doelman Bram van Grinsven de uitblinker. Jeroen van den Beucken was met zes doelpunten de productiefste schutter. Nick de Kuyper trof vier maal doel en Dario Polman schoot drie maal raak en ook Sybren Stijlweg tekende voor drie doelpunten. De overige doelpunten kwamen op naam van Niels Poot (2), Niek Jordens, Kobe Serras en Robin Jansen.

Zaterdag 19 september ontvangt Herpertz Bevo Hc om 20.00 uur in de Heuf in Panningen het sterke JP Techniek Hurry Up uit Zwartemeer. Voor tickets en verdere informatie kijk op www.bevohc.nl

 

(Tekst: Mat Nellen / foto: Pixabay)


«   »