Gastgezin gezocht in omgeving Panningen voor Italiaanse Benedetta

Gepubliceerd op 13 januari 2021 om 16:14

De 16-jarige Benedetta uit Italië is afgelopen augustus naar Nederland gekomen om een periode naar de middelbare school te gaan en om ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur. Benedetta verblijft momenteel bij een gastgezin in Panningen en volgt lessen aan Het Bouwens.

Wegens omstandigheden kan zij niet langer bij haar huidige gezin blijven. Daarom zoeken Benedetta en High School Holland, het uitwisselingsprogramma dat haar begeleidt, vanaf februari 2021 een nieuw gastgezin in Panningen of omgeving waar zij tot de zomervakantie kan verblijven.

Benedetta
De 16-jarige Benedetta uit Italië is een vastberaden en optimistische meid. Afgelopen augustus is zij haar avontuur in Nederland gestart. Benedetta’s favoriete sport is synchroonzwemmen en in Italië zwemt zij dan ook twee keer per week. Ook houdt de Italiaanse studente erg van muziek. Dagelijks beluistert zij verschillende soorten muziekstijlen, maar rap en muziek uit de jaren ’80 zijn haar favoriete genres.

Nieuw gastgezin
Gastgezinnen wonen verspreid door heel het land en zij bestaan uit verschillende samenstellingen. Jong of wat ouder, alleenstaand of een gezin met kinderen. Gastgezin worden voor Benedetta? Neem voor meer informatie contact op met het High School Holland-team via highschoolholland@travelactive.org of bezoek hun website www.travelactive.nl/high-school-holland.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.