Burgemeester met bloemen on tour door Peel en Maas

Gepubliceerd op 14 januari 2021 om 09:40

Op 7 januari plaatste burgemeester Delissen maar liefst drie diamanten bruidsparen uit Peel en Maas op haar Facebookpagina: "On tour, 3x diamant in Peel en Maas! Van harte gefeliciteerd echtparen Peeters-van Wijlick uit Baarlo/Blerick, Peeters-van Meijel uit Maasbree en Swinkels-van Zon uit Beringe. De voordeurbloemtjes zijn in elk geval in de smaak gevallen. Blijf gezond en maak er samen wat van!" Een tip die de jubilerende bruidsparen vast ter harte nemen.

Een paar dagen later was het echter weer zover. Opnieuw trok de eerste burger van Peel en Maas erop uit met twee bosjes bloemen. Ditmaal ging ze op bezoek bij de echtparen Keunen-Hendriks en van Lier-van der Coelen, beide uit Baarlo. 

Vervolgens verraste ze op 13 januari nog een diamanten bruidspaar in Panningen: het echtpaar Zeelen-Keunen (foto) uit Panningen. "Bijzonder te vermelden dat het echtpaar wat ik in Baarlo bezocht, Keunen-Hendriks, broer en zus op dezelfde dag voor de wet zijn getrouwd. Dat waren nog eens tijden! Mooie jaren samen in goede gezondheid toegewenst", aldus burgemeester Delissen op haar Facebookpagina.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.