Slotfase wordt Herpetz Bevo HC fataal

Gepubliceerd op 22 maart 2021 om 11:02

Herpertz Bevo HC heeft de handbaltopper tegen Greenpark Aalsmeer in de slotfase na een 22-19 voorsprong met 28-24 verloren. Alles wat mis kon gaan , ging mis in de laatste tien minuten. Herpertz Bevo HC miste niet alleen twee strafworpen, maar liep door verbaal discussiëren met de scheidsrechters tegen onnodige straffen aan. Aanvallend werd geen enkele maal doel getroffen, terwijl het sterke Aalmeerse team iedere defensieve Panningse fout afstrafte. Je kunt stellen dat de Wet van Murphy de mannen van trainer Jo Smeets fataal werd.

Herpertz Bevo HC begon ook slecht aan de wedstrijd. Green Park Aalsmeer liep al snel uit tot 3-0. Wakker geschud knokte Herpertz Bevo Hc zich terug in de wedstrijd. Op een gegeven moment had de Panningse ploeg een 15-11 voorsprong opgebouwd, maar de gasten onder de bezielende leiding van coach Bert Bouwer knokten zich terug. De rust ging in met een 15-14 voorsprong voor Herpertz Bevo HC. Na de pauze bleef Herpertz Bevo HC de bovenliggende partij. Toen tien minuten voor tijd Herpertz Bevo HC een 22-19 voorsprong had, leek de wedstrijd gespeeld, maar in de daarovolgende slotfase gaf de Panningse ploeg de zekere zege uit handen. Topscoorders aan zijde waren Sijbren Stijweg en Kobe Serras ieder met 4 doelpunten. Was het vermoeidheid of concentratieverlies? Dat is de vraag. De komende week kunnen de technische staf en de spelers samen het verloop van deze verloren wedstrijd analyseren. Overigens maakte de Belgische aanwinst Joris Gillé uit Tongeren zijn debuut in de Panningse ploeg.
Zondag 28 maart moet Herpertz Bevo Hc ij Hurry Up in Zwartemeer. Deze wedstrijd moet gewonnen worden. Voor meer informatie kijk op www.bevohc.nl.

Tekst: Mat Nellen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.