Ruime zegen Herpertz Bevo Hc

Gepubliceerd op 10 mei 2021 om 16:06

Zondag 9 mei heeft Herpertz Bevo HC op zeer overtuigende wijze Hurry Up uit Zwartemeer met 41-29 verslagen. Bij de rust leidde de Panningse ploeg al met 19-13.

Voor Herpertz Bevo HC was de opdracht duidelijk: winnen met ruime cijfers. Daaraan heeft Herpertz Bevo Hc voldaan. Na een stroeve start begon de ploeg te draaien. Na de 0-2 achterstand wist Herpertz Bevo Hc met goed spel in een hoog tempo de gasten van het kastje naar de muur te sturen. De ene na de andere mooie treffer viel te noteren. Hurry Up kon tot 6-6 bijblijven, maar toen liep Herpertz Bevo Hc uit tot 12-7. Via een tussenstand van 16-9 werd de ruststand van 19-13 bereikt. Na de pauze ging Herpertz Bevo Hc gestaag door met scoren. Na zes minuten in de tweede helft stond het al 25-15. Halverwege de tweede helft was het al 32-20 voor de Panningse ploeg. Uiteindelijk werd het 41-29. Jeroen van den Beucken was met 8 treffers topscorer. Niek Jordens en Kobe Serras droegen beiden 6 treffers bij, terwijl Guus van Den Heuvel en Nick de Kuijper beiden 5 treffers bijdroegen aan het schietfestijn. Een collectieve topprestatie.
Herpertz Bevo Hc behoudt nog een kleine kans op het behalen van de tweekamp tegen Kermit Lions op de landstitel. De Panningse ploeg moet de resterende drie wedstrijden met ruime cijfers winnen en dan moet concurrent Greenpark Aalsmeer nog steken laten vallen. Zaterdag 15 mei gaat Herpertz Bevo Hc op bezoek bij Kras Volendam.

Tekst: Mat Nellen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.